Lennart Gruvstedt
https://www.mhm.lu.se/lennart-gruvstedt - 2025-06-30
Filtyp
https://www.mhm.lu.se/lennart-gruvstedt - 2025-06-30
https://www.keg.lu.se/alvaro-von-borries - 2025-06-30
https://www.keg.lu.se/oscar-kruger - 2025-06-30
https://www.keg.lu.se/ingrid-altamirano - 2025-06-30
https://www.keg.lu.se/peter-rosendal-dau-jensen - 2025-06-30
https://www.cgbkansli.lu.se/gert-pettersson - 2025-06-30
https://www.ehl.lu.se/natalie-irmert - 2025-06-30
https://www.ehl.lu.se/peter-jochumzen - 2025-06-30
https://www.ehl.lu.se/rami-zalfou - 2025-06-30
https://www.svet.lu.se/mathieu-mignot - 2025-06-30
Inom forskningsgruppen vill vi öka den grundläggande förståelsen för all teknisk livsmedelstillredning, oavsett om den sker i hemmet eller i en stor fabrik. Traditionellt ligger dock fokus på industriell livsmedelsproduktion. Vi bygger förståelse genom att kombinera experimentella metoder, kemi, fysik, ingenjörskunnande och matematisk modellering. Vi driver forskningsprojekt som sammanför tillämpa
https://www.ple.lth.se/grundlaggande-livsmedelsteknik - 2025-06-29
Institutionen för strategisk kommunikation välkomnar gästforskare som knyter an till institutionens forskningsprofil. Gästforskaren förväntas ha en forskningsprofil med anknytning till institutionens forskningsprofil och till någon forskares forskningsintressen. En forskare vid institutionen är ansvarig värd för vistelsen och programmet. Forskaren garanterar att gästforskaren introduceras vid inst
https://www.isk.lu.se/forskning/gastforskarprogram - 2025-06-29
Projektet ska öka kunskapen om hur ett resmåls olika aktörer som hotell, handel och föreningar kan erbjuda en inkluderande vistelse för besökare med hund. Projektet undersöker både hundägares behov och hur resmåls aktörer kan stödja utvecklingen av hundturism. Foto: Egor Gordeev, Unsplash I projektet används flera metoder för att samla in empiriskt material. Hundägares uppfattningar om att semestr
https://www.isk.lu.se/hundturism - 2025-06-29
Rui Liu, Doctoral student "Simply put, I study how people consume health." "Simply put, I study how people consume health. I am interested in the formation of various grey zones in our everyday life. A typical working week for me consists of some hours of teaching or supervision, and many hours of reading and writing. If there are interesting research seminars coming up, I will try to make time
https://www.khm.lu.se/andreas-broeckmann - 2025-06-30
https://www.soc.lu.se/jesse-wiles - 2025-06-30
https://www.nateko.lu.se/sv/freddy-pazhambilly-paul - 2025-06-30
https://www.soch.lu.se/linda-arvidsson - 2025-06-30
https://www.soch.lu.se/johan-assarsson - 2025-06-30