Kurser i ryska höstterminen 2020

Läs ryska och skaffa dig en unik spetskompetens!

Ryska är det största av de slaviska språken och är modersmål för omkring 170 miljoner människor. Genom att välja ryska som en del av din universitetsutbildning profilerar du dig för arbetsgivare som arbetar internationellt och behöver medarbetare med utblick.

Med kunskaper i ryska kan du som jurist, statsvetare, ekonom, journalist, kulturvetare, översättare eller tolk profilera dig på en tuff arbetsmarknad. Din utbildning får en unik spetskompetens som är attraktiv för många arbetsgivare, inte minst med tanke på den säkerhetspolitiskt skärpta situationen vi just nu ser utvecklas i Östersjöregionen.

Hösten 2020 ger vi följande kurser i ryska vid Språk- och litteraturcentrum. Sök senast 15 april.

För dig utan några förkunskaper:

För dig som redan läst ryska på högskola:

Mer information: